Tweedaagse Workshop

 

Kun je sturing geven aan jezelf? En kun je dit vanuit compassie mét jezelf? In deze verdiepingsworkshop staat het thema persoonlijk leiderschap en innerlijke vrijheid centraal. Innerlijk leiderschap komt voort uit het vermogen je te kunnen verbinden met jezelf. Het vraagt kennis over jezelf, een weten wie je werkelijk bent, wat je gelooft en wat je wilt. Om vanuit ons ware zijn te kunnen handelen en om voor dit persoonlijk leiderschap te gaan staan is er nog iets anders nodig. Het vraagt ook bereidheid om alles wat je niet bent los te laten.

The Work kan ons helpen en leiden in dit proces. Door The Work kun je je denksysteem stapsgewijs en gestructureerd op waarheid onderzoeken en misidentificaties van je ego doorzien. The Work helpt je verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en om te ervaren wat werkelijk waar is voor je. Er ontstaat een helder weten in denken en handelen, vanuit een innerlijke rust en diep vertrouwen.  

 

Werkwijze

Je leert de basisbeginselen van The Work en we maken een verdieping in het proces van zelfonderzoek. The Work gaat niet alleen over het verkrijgen van inzicht, maar vooral ook over het leven van inzichten en de toepassing in je dagelijkse leven. Dit vraagt in het begin voor velen enige oefening. Je ontvangt een werkboek met ervaringsgerichte oefeningen die je hierin ondersteunen en er is de mogelijkheid om The Work tussen de workshopdagen met andere deelnemers (via skype of telefoon) te beoefenen.

 

Voor wie? 

Voor iedereen die meer persoonlijk leiderschap wil ervaren, vanuit rust en innerlijke vrijheid. Mensen zonder ervaring zijn net zo welkom als deelnemers die al met The Work bezig zijn en zich willen verdiepen in de praktijk.

 

Wat kan deze workshop je opleveren?

  • innerlijke vrijheid
  • versterking van je persoonlijk leiderschap
  • het ervaren van vertrouwen:
  • innerlijke rust en vermindering van stress 
  • inzicht in je denken en je gedragspatronen
  • een manier om met (interne) conflicten om te gaan
  • verbinding ervaren met je kracht en intuïtie
  • meer evenwicht en aanwezigheid in het nu

 

Praktische informatie

Op dit moment vinden tot nader orde geen workshops plaats. Wel worden er online sessies gegeven. 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@livingturnaround.nl

 

 

'Danielle heeft het concept van The Work  helder uitgelegd en hoe je dit toe kunt passen in je leven en vooral op waar je mee worstelt. Ik waardeerde haar rust en de manier waarop ze The Work als persoonlijk voorbeeld introduceerde. Ze heeft zeer waardevolle tips gegeven en ik heb deze dagen veel geleerd.' J.F.

'Dank je wel voor je rust, en de veiligheid die je creëerde in de groep om naar mijn diepste angsten te durven kijken. Deze dag heeft me veel inzichten gebracht en ik heb heb het gevoel dat The Work iets heel waardevols is om verder in mijn leven toe te gaan passen'

R.D.

'Ik vond het zeer bijzondere, mooie dagen, nogmaals bedankt!'

E.S,