Dagworkshop - Je denkwereld op pauze

 

In deze dagworkshop maak je kennis met de methode The Work en krijg je praktische handvatten om `the Work uit te voeren. Deze dag zet je je  denkwereld op ‘pauze’ rondom een zelf gekozen, stressvolle situatie. Aan de hand van deze situatie onderzoek je op meditatieve wijze je saboterende overtuigingen en je leert verbinding te maken met wat werkelijk waar is voor je, zonder te vechten met de realiteit. Stressvolle gedachten en overtuigingen kunnen ons blokkeren en door ze te bevragen op waarheid kunnen gevoelens en gedachten transformeren. Het kan ons openen tot het voelen van een hernieuwde kracht. Een kracht die veel meer is dan alleen een inzicht dat even verlichting brengt. Het kan beweging brengen rondom thema’s als gezondheid, relatieproblemen, onzekerheid, verslavingen, familie, loopbaan, etc.Met inspiratie en handige tools ga je naar huis en is de eerste stap gezet om The Work toe te gaan passen in je dagelijkse leven.

 

Voor wie?

Voor iedereen die meer rust, vrijheid en helderheid in zijn denken, voelen en handelen wil krijgen.

 

Wat kan deze workshop je opleveren?

- inzicht in je denken en je gedragspatronen

- meer energie: het ervaren van vertrouwen

- meer rust en vermindering van stress

- een manier om met conflicten om te gaan

- meer in verbinding te staan met je kracht en intuïtie

- meer evenwicht en aanwezigheid in het nu

 

Praktische informatie:

Op dit moment vinden tot nader orde geen workshops plaats. Wel worden er online sessies gegeven. 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@livingturnaround.nl

 

 'Dank je wel voor je rust, en de veiligheid die je creëerde in de groep om naar mijn diepste angsten te durven kijken. Deze dag heeft me veel inzichten gebracht en ik heb heb het gevoel dat The Work iets heel waardevols is om verder in mijn leven toe te gaan passen'

R.D.

'Ik vond het een zeer bijzonder, mooie dag, nogmaals bedankt!'

E.S,

 

 

'Danielle heeft het concept van The Work  helder uitgelegd en hoe je dit toe kunt passen in je leven en vooral op waar je mee worstelt. Ik waardeerde haar rust en de manier waarop ze The Work als persoonlijk voorbeeld introduceerde. Danielle heeft zeer waardevolle tips gegeven en ik heb deze erg dag veel geleerd.' J.F.

Foto: workshop The Work op de Bewustzijn School