Home » Aanbod

Individuele coaching en begeleiding

 

The Work is een krachtige en eenvoudige methode. Desondanks vraagt het enige oefening -zoals bij ieder methode- om deze zelf toe te kunnen passen. 

Een individuele sessie is de beste manier om je op een grondige en diepgaande manier te richten op je eigen persoonlijke proces. Het kan duidelijker voor je worden hoe je gedachtensysteem werkt en de impact die het heeft op je gedrag en je leven. The Work kan je geweldige en heldere inzichten en mogelijkheden geven, waardoor je moeite-lozer gedrag kunt veranderen of door moeilijke situaties heen kunt navigeren. Ik heb vele mensen mogen ondersteunen bij onder andere onderwerpen als echtscheiding, ziekte, burn-out, depressie, verslavingsproblematieken, negatief zelfbeeld, relatieproblemen en rouw. 

De sessie vindt doorgaans plaats via zoom, Skype, of telefoon. Wanneer je de sessie opgenomen wilt hebben, kan ik je deze toesturen. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor coaching en begeleiding.

Je kunt gebruik maken van één sessie of intensieve begeleiding gedurende een langere periode. 

1 sessie (60-75 minuten) €  45,- incl. BTW
3 sessies € 120,- incl. BTW
6 sessies € 230,- incl. BTW
  • Ik wil graag dat iedereen, onafhankelijk van de inkomenssituatie, de mogelijkheid krijgt om begeleid te kunnen worden in het doen van The Work. Daarom is er de mogelijkheid om in overleg en afhankelijk van inkomen het tarief te reduceren.

 

  • Annuleren
    Sessies die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.