Individuele coaching en begeleiding

 

The Work is een krachtige en eenvoudige methode. Desondanks vraagt het enige oefening -zoals bij ieder methode- om deze zelf toe te kunnen passen. 

Een individuele sessie is de beste manier om je op een grondige en diepgaande manier te richten op je eigen persoonlijke proces of professionele ontwikkeling. Het kan duidelijker voor je worden hoe je gedachtensysteem werkt en de impact die het heeft op je gedrag en je leven. The Work kan je geweldige en heldere inzichten en (keuze)mogelijkheden geven, waardoor je moeite-lozer gedrag kunt veranderen of door moeilijke situaties heen kunt navigeren. The Work gaat niet alleen over het verkrijgen van inzicht, maar vooral ook over het leven van je inzichten, om de omkeringen van je overtuiging toe te passen in je dagelijkse leven. Op deze manier draai je je inzichten om naar uitzichten. "Living-the -TurnAround" vraagt voor velen enige oefening en het kan prettig zijn om hier begeleiding bij te krijgen. Ik heb vele mensen mogen ondersteunen bij onder andere onderwerpen als echtscheiding, ziekte, burn-out, depressie, verslavingsproblematieken, negatief zelfbeeld, relatieproblemen en rouw. 

De sessies vinden doorgaans plaats via zoom, Skype, of telefoon. Wanneer je de sessie opgenomen wilt hebben, kan ik je deze toesturen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor coaching en begeleiding. Je kunt gebruik maken van één sessie of intensieve begeleiding gedurende een langere periode. Wil je eerst kennismaken? Schroom niet om contact met mij op te nemen via de mail: info@livingturnaround.nl.

Particulier
1 sessie (circa 75 minuten) €  66,-
3 sessies € 180,-
6 sessies € 320,-
  • Ik wil graag dat iedereen, onafhankelijk van de inkomenssituatie, de mogelijkheid heeft om begeleid te worden in The Work. Daarom is er de mogelijkheid om in overleg en afhankelijk van inkomen het tarief te reduceren.

 

Zakelijk Prijs
Workshop/ training Op aanvraag
  • Voorwaarden annuleren: De coaching sessies kunnen 24 uur van te voren kostenloos worden geannuleerd. Daarna betaald u het volle tarief wat voor de sessie is gepland. 

     

  • Werk je in het bedrijfsleven en heb je een persoonlijk budget? Vaak bestaat er de mogelijkheid om een coachingstraject te declareren bij de werkgever. Een investering voor persoonlijk welzijn en professionele ontwikkeling heeft een duurzame impact op de werkvloer waar de leidinggevende ook meegeholpen is. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

 

 

Aangesloten bij::

 

" What worked for me in the eCourse was the dedication of Danielle, her openess and humility. She created a supportive and transformative setting for deep learning."

- H.K.

 

 

"Ik draaide eindeloos in hetzelfde rondje. Danielle hielp mij zelf te zien dat er een keuze bestaat. Dat ik geen slachtoffer ben van de situatie. Dat er niet zoiets is als 'de situatie' maar dat er allemaal verschillende mogelijkheden zijn. Afhankelijk van hoe je kijkt. Er brak iets fundamenteels open en de boel ging weer stromen. De vreugde van het niet weten. Ik kon bijna niet geloven hoe compleet mis ik het had. Het heeft voor mij geen zin om door te ploeteren in het leven, zonder simpelweg te onderzoeken op welke aannames al mijn keuzes zijn gebaseerd. Daar heb ik iemand bij nodig.  Ik ben Danielle nooit vergeten en ik kijk ernaar uit om samen weer gaten gaan schieten in mijn overtuigingen.''

- C.D.